skip to Main Content
BHAAAS BILTEN – Septembar – Decembar 2020.

Poštovani saradnici, partneri i prijatelji,

Pred vama je novi bilten za period septembar – decembar 2020. godine, period koji nam je donio puno izazova, ali i nove energije.
Pandemija korona virusa prilično je negativno utjecala na naše živote, ali nas je i podsjetila na mnoge zaboravljene lekcije o važnost istinskih životnih vrijednosti poput solidarnosti i brige jednih za druge.

Kraj godine smo u BHAAAS-u obilježili sastankom Organizacionog odbora 12. Dana BHAAAS u BiH gdje smo donijeli važne smjernice za organizaciju ovog događaja.

Iza nas je i uspješno održan 14. Godišnji sastanak, koji je trajao gotovo četiri sata i na kojem je sudjelovao i američki ambasador u BiH Eric Nelson. G. Govorili smo o projektima, rezultatima, ali i budućim ciljevima. Iako smo zbog pandemije morali odgoditi “12. Dane BHAAAS u BiH”, ipak smo postigli odlične rezultate na čemu nam je čestitao Nelson, na što smo posebno ponosni. Ovim putem želim se zahvaliti svim našim članovima, simpatizerima i prijateljima na saradnji, uz nadu da će ta saradnja biti još uspješnija u 2021. godini.

Želim da Vam Nova 2021. godina donese dobro zdravlje, ličnu sreću i puno poslovnih uspjeha!

Dr. Mahira Tanović,
M.D., FACS
Predsjednica BHAAAS

BHAAAS BILTEN – Septembar – Decembar 2020.

BHAAAS Bilten 1-

Back To Top