skip to Main Content
Pozivamo Vas Na 4. Godišnji Seminar “BHAAAS Na SSST-u”

Poštovani/a,

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 4. godišnji seminar “BHAAAS na SSST-u” koji se održava u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine u 8:00 h na Univerzitetu SSST (Hrasnička cesta 3a, Ilidža, Sarajevo) u amfiteatru Margaret Thatcher (P13).

Seminar organizuju SSST, Medicinski fakultet (Sarajevo Medical School) i Bosanskohercegovačko- američke akademije nauka i umjetnosti (BHAAAS). Predavači su istaknuti eksperti, naučnici i istraživači koji su članovi BHAAAS-a, organizacije sa kojom SSST i Sarajevo Medical School njeguju uspješnu višegodišnju saradnju. Kroz interaktivna i dinamična predavanja svjetskih eksperata, seminar će predstaviti rezultate najnovijih naučnih istraživanja i otkrića na polju medicine, te njihov značaj i primjenu u životima ljudi.

AGENDA SEMINARA

Svi detalji su dostupni na www.ssst.edu.ba i zvaničnim Facebook stranicama Univerziteta SSST i Sarajevo Medical School.

Seminar je otvoren za sve zainteresiran i potpuno besplatan. Ukoliko ste zainteresirani da prisustvujete, molimo da pošaljete svoje lične podatke (ime i prezime, titula, institucija koju predstavljate) na lejla.selmanovic@ssst.edu.ba do petka, 19.maja 2017. godine.

Nadamo se da ćete prepoznati značaj ovog događaja i podržati zajednički rad i trud uložen u održavanje ovakvog naučnog skupa, te se odazvati našem pozivu.

Hvala unaprijed na saradnji i razumijevanju!

Lijep pozdrav!

Back To Top